Sivriler İlkokulu

WEB https://demirkoysivrilerio.meb.k12.tr
Adres : Sivriler Köyü/ Demirköy KIRKLARELİ
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
MİSYON : Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
BAŞARILAR :

Saatler : 09:00 - 12:30 13:10 - 14:45
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Özel araç
Yerleşim Yeri : Sivriler köyü Kırklareli iline 85 km, Demirköy ilçesine 13 km uzaklıktadır. Köy sınırları içerisinde kale ve tarihi höyükler bulunmaktadır. Çiçekçilik ve fidan üretimi de yapılan köy ayrıca Longos ormanları ile sınırdır bu bakımdan bir çok gezginin uğrak yeridir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 85 km. İlçe merkezine uzaklık 13 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :